Speelplein Groot Temse (SpeGT)

Registreer je kind hier 

  • De registratiefiche moet elk jaar opnieuw ingevuld worden.
  • Registreren ≠ inschrijven. Om in te schrijven klik je hieronder:

Schrijf je kind hier in   Opgelet:

UPDATE 20/06: Week 1 en 2 (1-12 juli) zijn VOLZET
(nog enkele plaatsjes bij 11-12 en 13+)


UPDATE 18/06: We sluiten de inschrijvingen af voor week 1 (1-5 juli) op donderdag 20 juni om 12.30 u.!


UPDATE 11/06: Groep 7-8 is VOLZET voor week 3 (15-19 juli). Deze inschrijvingen worden vanaf nu helaas geweigerd.


UPDATE 6/06: Voor de eerste weken lopen de inschrijvingen vlot binnen. De kans is groot dat deze binnenkort volzet zijn en afgesloten worden. 
Schrijf dus nog snel in!


Speelplein Groot Temse, kortweg SpeGT, staat voor een kwalitatieve en inclusieve gemeentelijke werking voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 15 jaar. Elk jaar in de paas- en zomervakantie zorgt een enthousiaste animatorenploeg dagelijks voor een gevarieerd spelaanbod voor klein en groot.

Voor de zomer raden we ouders aan zoveel mogelijk op voorhand in te schrijven. Zolang de leeftijdsgroepen niet volzet zijn, kan er de dag zelf nog ingeschreven worden. Indien een groep volzet is en je kind is niet ingeschreven, zullen we hem/haar 's ochtends moeten weigeren. 

Onze monitoren staan dag in dag uit klaar om vele kindjes een fantastische zomer te bezorgen. Dit allemaal voor slechts een vrijwilligersvergoeding. We moeten aan het plezier van zowel de kinderen, als van de monitoren blijven denken!

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Locatie

Voor alle spelplezier moet je op het het grote groene SpeGT-plein zijn, Gasthuisstraat 78A (achteraan parking sporthal Temsica). 

Naar top